Ronela Hajati – Pa dashni Official Video

Ronela Hajati – Pa dashni Official Video

Produced by : Tull Production

Ronela Hajati – Pa dashni Lyrics + English Translation

Ishe më mirë se çokollata
Adrenalinë me pare t’thata
Po ma ke pas me hile

O ma ke pas me hile
Se t’pata ik prej shpie
I more dy a tri, e
Pa dashni, e

E di se dhe shokt e tu
T’kishin pa me mu
E di se dhe shokt e tu…
Mu s’m’kishin ndrru

Se për kërkon nuk po muj me mendu
E mu mos as bari
S’po m’bon me t’harru

Po unë rrezikun…
Si mikun e du
Menjen ma ka ndrru

Qikat pi bon like
Lotët s’i kom majt
Po ja boj për hajr
Ay mama, ay,
Ay mama

Ishe më mirë se çokollata
Adrenalinë me pare t’thata
Po ma ke pas me hile

O ma ke pas me hile
Se t’pata ik prej shpie
I more dy a tri -e
Pa dashni -e

Se chica është muy peligrosa
Krejt e din që pi du mafiosa
Por mi pum pum
bohesh me marr doza
As n’ëndërr nuk e sheh më nalt se kjo

Kuku ça u bo
Pum pum poza
kishe ti rrin me djem serioza
Ki mendu ma blen menjen me roza
Kot e ki boy, kot e ki boy

Qikat pi bon like
Lotët s’i kom majt
Po ja boj për hajr
Ay mama, ay, ay mama

Ishe më mirë se çokollata
Adrenalinë me pare t’thata
Po ma ke pas me hile

O ma ke pas me hile
Se t’pata ik prej shpie
I more dy a tri, e
Pa dashni, e

English Translation

You were better than chocolate
Previous adrenaline was said
You got me in the mood

Oh, you’re sorry for me
That you get out of the way
Two or three more, e
Without love, e

I know that and your companions
They could not see me
I know that and your companions …
They had not changed

That’s why I’m not thinking about it
Do not even have the grass
I do not care

Yes I risk …
As a friend of du
Going has changed

Like a bon bon
The tears are not on the left
I’m fighting for it
Ay mama, ay,
Ay mama

You were better than chocolate
Previous adrenaline was said
You got me in the mood

Oh, you’re sorry for me
That you get out of the way
Two or three
Unwritten

That chica is muy peligrosa
You know all about the mafia
But I pum pum
you are bothered by taking the dose
She does not even look at it anymore

Kuku ça u bo
Pum pum pose
you are with serious boys
Think about buying me pink
Who’s the boy, in the fuck

Like a bon bon
The tears are not on the left
I’m fighting for it
Ay mama, ay, ay mom

You were better than chocolate
Previous adrenaline was said
You got me in the mood

Oh, you’re sorry for me
That you get out of the way
Two or three more, e
Without love, e

Slf : teksteshqip.com & System Translation

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of